Posted in մաթեմ 6

Մայիսի 18

1․-15․2/3=10

2.-16:20=0,8=4/5

3.-225:0,75=

22500:75=300

4.-18:45=2/5

5.-

1.-16+24+60+36=136

136.75/100=10200

2.-16+24=40

40/60=2/3

3.-36-24=12=1

12/60=1/5

4.-24.36=924

16.60=960

924:960=0,9

6.-75.40/100=30

7.-80.36/100=28,8

8.-42:35/100=42.100/35=120

9.-

10.-

Հեղինակ՝

6-6

Թողնել պատասխան

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Փոխել )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Փոխել )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Փոխել )

Connecting to %s